De stranden van Torremolinos soepel

De stad Torremolinos is nog steeds een van de top bestemmingen voor Europese toeristen die in Nederland wonen, Finland, Denemarken, enz., Torremolinos op zoek naar rust, zon en kwaliteit tegen lage prijzen te huur voor lange verblijven in de winter -. En ook omdat ze niet kunnen gehuurd worden voor een kort verblijf in de zomer. -

De belangrijkste redenen daarvoor niet alleen omdat meer goedkope appartementen met zwembad in Torremolinos Carihuela Beach, bekend om zijn gebakken vis zijn Apartamentos Nucleo Cristal, die een enorme zwembad heeft, goedkoop rechtstreeks van particuliere eigenaars.

Bovendien, ondanks de sterke stormen die zijn opgenomen in de afgelopen dagen en met als gevolg schade van verschillende hoeveelheden van de ruimte en een aanzienlijke vermindering van de vele zandstranden van de Costa del Sol hebben weinig invloed op de Indien de natuurlijke stranden van Torremolinos, hebben ze doorstaan ​​de tand van de zee perfect, met behoud van vrijwel zijn volledige breedte traditionele gezicht naar de op handen zijnde komst van Pasen.

Dit wordt bevestigd door een gedetailleerde controle door de gemeenteraad, die heeft vastgesteld dat de incidentie van stormen in de afgelopen dagen in de natuurlijke stranden van de gemeente niet is verder gegaan dan de accumulatie punt van palen en residuen, zoals gebruikelijk, zijn onmiddellijk verwijderd uit het zand door de operationele onderhoudswerkzaamheden aan stranden het hele jaar door.

Het behoud van de arena, waarvan het verlies is aanzienlijk in de afgelopen dagen op de stranden van Malaga en andere gemeenten in de provincie en de perfecte bewaring van de voorwaarden van alle infrastructuur en diensten die deel uitmaken van het aanbod van strand Torremolinos maken de kust van de gemeente handhaaft haar gebruikelijke uiterlijk, behalve op de zeer slechte weersomstandigheden deze dagen.

De uitgebreide controle gedrag Torremolinos stranden in de dagen van oostelijke storm heeft zich ontwikkeld in negen specifieke punten, in elk en ieder van hen heeft bewezen een hoge trilling van de breedte van het droge strand, in een mum van is teruggebracht dan 50 meter, blijft het algemeen ten minste 50 tot 60 meter breed.

Dus worden geconsolideerd meer dan een jaar te huur voor een langer verblijf en lange periodes Nucleo Cristal appartementen. -

Escribir comentario

Comentarios: 0