Pitkäaikaiseen vuokraukseen Torremolinos

Carihuela Beach on kuuluisin ranta Torremolinos, Malaga, vieressä Benalmádenan venesatamasta. Ei vain ranta, on alue, jossa sinulla on suuri päivä viettää, paitsi hiekka, aurinko ja meri, mutta koska se on valtava kävelykatu täynnä paistettua kalaa ravintoloita ja kauppoja.

Heillä on myös paljon aurinkotuoleja ja aurinkovarjo palveluja noin 8 euroa päivässä, joka on varmasti tekevät uskomaton matka.Hiekka on erittäin hieno ja heikko eikä sävy on syvä, jos et voi kävellä muutaman metrin ilman sinua peittää mitään.

Mitä Pysäköinti Ei Nigun ongelma, koska siinä on kaksi parkkihallia, ulkouima-allas, 50 metrin päässä rannasta ja erittäin tehokas noin 100 metriä hieman kalliimpaa, mutta sivujuoni.

Alle 70 metrin päässä rannalta sijaitseva Apartamentos Nucleo Cristal, ihanteellinen niille, jotka haluavat asunnon vuokrata lyhytaikaista oleskelua varten kesällä tai vuokraa pitempiaikaista talvella. -

 

Hinnat huoneistoja, joita voi vuokrata Nucleo Cristal Torremolinos ovat kohtuuhintaisia ​​ja ulottuvilla jokaisen taskussa. Ne tarjoavat kaikki mukavuudet ja niissä on suuri uima-allas, ihanteellinen niille, jotka haluavat vuokrata lyhytaikaista oleskelua varten kesällä.

Tämä allas toisin muualla toiminnassa koko vuoden, tarjoaa hengenpelastaja kesällä aikoina jossa monet turistit tulevat nauttimaan olostaan lyhyessä kesäkaudella.

Yhteensä, Carihuela on täyden palvelun ranta tarpeetonta päivän hyvä uimaranta, Tumba sama riippumatossa, aurinkoa ja iloitsi vakaa aito kontti Malaga.

Escribir comentario

Comentarios: 0