Lange termijn appartementen in Torremolinos

Carihuela Beach is het meest beroemde strand in Torremolinos Malaga en grenst aan het Benalmádena Marina. Niet alleen is een strand, is een gebied waar u een geweldige dag, door te brengen, niet alleen voor het zand, zon en zee, maar omdat het heeft een enorme boulevard vol met gebakken vis restaurants en winkels.

Ze hebben ook veel ligbedden en een parasol diensten voor ongeveer 8 euro de hele dag die zeker is om te maken voor een ongelooflijke reis. Het zand is zeer fijn en zwak en geen toon is diep, als je niet kunt lopen een paar meter zonder dat je dekken niets.

Zoals voor het parkeren van NO Nigun probleem, want het heeft twee parkings, een buitenzwembad op 50 meter van het strand en een zeer zuinige ongeveer 100 meter een beetje duurder, maar subplot.


Minder dan 70 meter van het strand, Apartamentos Nucleo Cristal, ideaal voor degenen die willen een appartement voor een kort verblijf te huren tijdens de zomer of huur voor een langer verblijf in de winter. -


Prijzen van de appartementen die gehuurd kunnen worden Nucleo Cristal in Torremolinos zijn betaalbaar en binnen het bereik van elke zak. Ze bieden alle comfort en zijn voorzien van een groot zwembad, ideaal voor zowel degenen die willen huren voor een kort verblijf in de zomer.


Dit zwembad in tegenstelling tot elders in werking gedurende het hele jaar, het verstrekken van een badmeester in de zomer tijden waar veel toeristen komt om te genieten van hun verblijf in korte zomerseizoen.


Total, de Carihuela is een full service strand overbodig voor een dag van groot strand, tumbadito in de hangmat, zonnebaden en verrukt in de stal met een authentieke bak Malaga.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    henk koops (sábado, 20 mayo 2017 16:23)

    lange termijn huren juli '17 t/m jan '18